AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerde düşmek

Kahve falında yüksek yerde düşmek

Kahve falında yüksek yerde düşmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde düşmek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla bağlantılı konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında çok yüksek bir yerden düşmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden suya düşmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yetim sevindireceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden suya düşmek rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında yüksek yerden düşmekten kurtulmak bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında yüksekten bir yerden düşmek bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden denize düşmek gülüp eğleneceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir