AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden düşmek

Kahve falında yüksek bir yerden düşmek

Kahve falında yüksek bir yerden düşmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, ev sahibi olunacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmek gördüyseniz:

  • Genelde aceleci olmamalısınız.

Kahve falında yüksek yerde düşmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına delalettir.

Kahve falında çok yüksek yerden düşmek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşmekten kurtulmak hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden denize düşmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek bir yerden düşmek esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, işiyle nam salacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir yerden aşağıya düşmek büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine işarettir.

Kahve falında arabayla yüksek bir yerden düşmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, işlerin rayından çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir