AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan fal sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, oğlu evli ise boşanacağına, sağlığını geri kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kibirli olmakla suçlayabilirler.

Kahve falında yüksek yerden düşmekten kurtulmak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten kurtulmak zevke aşırı düşkünlük gösteren fal sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerden düşmekten kurtulmak işte başarılı adımlar atılacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşmekten kurtulmak canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, o kişiye zararının dokunacağına işarettir.

Kahve falında yüksekten düşmekten son anda kurtulmak ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düşerken kurtulmak hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden yere düşmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok yüksek yerden düşmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir