AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerden korkmak

Kahve falında yüksek yerden korkmak

Kahve falında yüksek yerden korkmak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden korkmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, birçok kişiye yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde korkmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden korkmak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına işarettir.

Kahve falında yüksek yerde korkmak kötülüklerden uzaklaşacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksekten bakıp korkmak sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir