AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek yerde korkmak

Kahve falında yüksek yerde korkmak

Kahve falında yüksek yerde korkmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında yüksek yerde korkmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanarak ilginç çözüm veya fikirler geliştirebilirsiniz.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak rakiplerini geride bırakacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerden korkmak hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerde korkmak yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun fal sahibini sevindirecek şekilde olacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerde korkmak hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak hayatının karışacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksekten düşmekten korkmak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir