AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, projenin gerçekleştirileceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi takip edin.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak yeni bir eve ve semte taşınılacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına delalettir.

Kahve falında yüksekten atlamaktan korkmak kolaylık elde edeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden korkmak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek yerde korkmak yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak yeni bir şehre yerleşileceğine, sağlığın da bozulacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde korkmak hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden atladığını görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir