AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerde korkmak

Kahve falında yüksek bir yerde korkmak

Kahve falında yüksek bir yerde korkmak kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, mal ve mülk sahibi olmaya, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde korkmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan cazip gibi görünen koşullara detaycı yaklaşmamanız durumunda kayıplar söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek bir yerde korkmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek yerde korkmak iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, evlatlarından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden korkmak işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, duymadığı sözleri duyacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir yerden atlamaktan korkmak işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden korkmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekte korkmak kısmetin ve başarının engelleneceğine, helal ekmek yeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yükseklik korkmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir