AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, aradaki buzları eriteceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Belli bir işe, harekete ya da iş birliğine sorgulamaksızın bağlanmak ya da odaklanmak yerine alternatifleri gözden geçirmenizde fayda var.

Kahve falında yüksek topuk ayakkabı giymek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına delalettir.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı giymek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek moralsiz ve düşünceli olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yüksek topuklu ayakkabı giymek bolluk ve bereket yaşayacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işarettir.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı giymek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine işarettir.

Kahve falında çok yüksek topuklu ayakkabı görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, zafer elde edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah yüksek topuklu ayakkabı görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yolculuğa delalet eder.

Kahve falında yüksek topuklu ayakkabı görmek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir