AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeden tepeye atlamak

Kahve falında tepeden tepeye atlamak

Kahve falında tepeden tepeye atlamak sorunların kalmayacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tepeden tepeye atlamak gördüyseniz:

  • Sizi yarı yolda bırakan, gereken yardımı yapmayan, beklediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz desteği vermeyen yakın çevrenizdeki kişiler veya güvendiğiniz iş birlikçileriniz söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek tepeden atlamak muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine işarettir.

Kahve falında tepeden denize atlamak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine tabir olunur.

Kahve falında tepeden atlamak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tepeden suya atlamak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında tepeden atladığını görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına inanılır.

Kahve falında tepeden tepeye atlamak yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir tepeden atlamak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında binanın tepesinden atlamak huzura erileceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir