AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepeye yükseğe çıkmak

Kahve falında tepeye yükseğe çıkmak

Kahve falında tepeye yükseğe çıkmak gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, sorunlarının çözüleceğine, makamının yükseleceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine alamet etmektedir.

Kahve falında tepeye yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Kahve falında yüksek bir tepeye çıkmak sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında en yüksek tepeye çıkmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, eline geçen malları tutamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tepeye yükseğe çıkmak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek tepeye çıkmak sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak anne babayla tatsızlık yaşanacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek bir tepeye çıkmak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, haneye bereket geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek binanın tepesine çıkmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir