AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek tepeden bakmak

Kahve falında yüksek tepeden bakmak

Kahve falında yüksek tepeden bakmak aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, özel hayatının renkleneceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek tepeden bakmak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınız veya tecrübeleriniz size yardımcı olabilir.

Kahve falında yüksek bir tepeden denize bakmak hayatının da düzene gireceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek tepeden denize bakmak dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına delalettir.

Kahve falında yüksek tepeden bakmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek bir tepeden bakmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tepeden bakmak zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, zor günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında binanın tepesinden aşağıya bakmak keyifleneceğine ve neşeli olacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine inanılır.

Kahve falında tepeden aşağıya bakmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında tepeden denize bakmak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, adımlarını daha sağlam atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir