AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek tepede oturmak

Kahve falında yüksek tepede oturmak

Kahve falında yüksek tepede oturmak borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, herkesin şaşırtılacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında yüksek tepede oturmak gördüyseniz:

  • Mali veya duygusal bir konunun üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.Hala, çözülmemiş bazı problemlerden kurtulmamış olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek tepede oturmak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, zorluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında tepede oturmak çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında bir tepede oturmak İslami olarak günahlarının artacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına delalettir.

Kahve falında ağacın tepesinde oturmak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına işaret etmektedir.

Kahve falında dağın tepesinde oturmak kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında tepede oturduğunu görmek gözden düşeceğine, günah işlemekten korunacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir tepe görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepeye tırmanmak tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir