AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir tepede olduğunu görmek

Kahve falında yüksek bir tepede olduğunu görmek

Kahve falında yüksek bir tepede olduğunu görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir tepede olduğunu gördüyseniz:

  • Çünkü, dostlarınızın, söylediklerine kulak vererek onlardan bazı dersler çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında yüksek bir tepeye tırmanmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir tepeye çıkmak çeşitli projeler ortaya koyacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yüksek binanın tepesinde görmek onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesinde olmak işleri büyütme sürecine girileceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına yorulur.

Kahve falında yüksek tepede ev görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binanın tepesine çıkmak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek bir tepeden düşmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini yüksek bir tepede görmek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir