AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek not görmek

Kahve falında yüksek not görmek

Kahve falında yüksek not görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, rakiplerini yeneceğine, gönül sızılarının dineceğine, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek not gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri yakın çevrenize çekerken bazılarını uzaklaştırabilir.

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret eder.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dersten yüksek not almak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yazılıdan yüksek not almak ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, daha pozitif biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek not görmek güzel bir haber almaya, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının yüksek not aldığını görmek patlama noktasına geleceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sınavda yüksek not almak paslı bir çiviye basabileceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek not almak işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, hoşluk içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir