AnaSayfa / Genel / Kahve falında dersten yüksek not almak

Kahve falında dersten yüksek not almak

Kahve falında dersten yüksek not almak kazançlı işler yapılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında dersten yüksek not almak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ters düşmek yerine, fikirlerini can kulağıyla dinlemenizin size farklı şekillerde katkıları olabilir.

Kahve falında dersten yüksek not almak uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına yorulur.

Kahve falında derslerden iyi not almak gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında ders notu görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavda yüksek not almak makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek not almak verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında yazılıdan yüksek not almak onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında yüksek not görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınavdan yüksek not aldığını görmek yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir