AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kazanç ve kar getireceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan fal sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını gördüyseniz:

  • Sizin ihtiyaçlarınızla diğerlerinin ihtiyaçları farklı olabilir.

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, büyük tartışmaların yapılacağına delalet eder.

Kahve falında sınavdan yüksek not aldığını görmek sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavda yüksek not almak verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınavdan iyi not aldığını görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında sınavda iyi not aldığını görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının yüksek not aldığını görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine yorulur.

Kahve falında sınav notunu öğrenmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir