AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavda yüksek not almak

Kahve falında sınavda yüksek not almak

Kahve falında sınavda yüksek not almak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Kahve falında sınavda yüksek not almak gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, kendisini yıpratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sınavdan yüksek not aldığını görmek falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavda yüksek not almak evin kasasına giren gelirin artacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına işaret eder.

Kahve falında sınavda iyi not aldığını görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınavdan iyi not aldığını görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınav notları görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yüzün güleceğine alamet eder.

Kahve falında sınavdan not almak planların sarkacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir