AnaSayfa / Genel / Kahve falında yazılıdan yüksek not almak

Kahve falında yazılıdan yüksek not almak

Kahve falında yazılıdan yüksek not almak yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok sıkıntı çekeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, zaferler kazanacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazılıdan yüksek not almak gördüyseniz:

  • İçten olunmaması durumunda çözüme ulaşılması zor görünüyor.

Kahve falında yazılıdan yüksek not almak kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yazılmış not görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazılı notu görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yazılı notunu görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında sınavda yüksek not almak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, işlerin toparlanacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek not görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, görgülü ve kültürlü olacağına yorulur.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak her daim aile tarafından kollanacak olan fal sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir