AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek not almak

Kahve falında yüksek not almak

Kahve falında yüksek not almak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, yapılan hataların düzeltileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, yüksek moral sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek not almak gördüyseniz:

  • Hatta, bazı konularda sizden uzaklaşması anlamına gelebilir.

Kahve falında yüksek not almak o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek not görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek isabetli adımlar atılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına yorulur.

Kahve falında sınavdan yüksek not aldığını görmek aydınlanacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yazılıdan yüksek not almak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının yüksek not aldığını görmek gözyaşına boğulacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sınavda yüksek not almak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir