AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının yüksek not aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının yüksek not aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının yüksek not aldığını görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının yüksek not aldığını gördüyseniz:

  • Size mantıklı gelen soruları karşı taraf anlamsız bulabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında arkadaşının yüksek not aldığını görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan yüksek not aldığını görmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek not almak hedeflediği kazancı elde edeceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında sınavda yüksek not almak rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek not görmek bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dersten yüksek not almak her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, gelirinin eksileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir