AnaSayfa / Genel / Kahve falında sınavdan yüksek not almak

Kahve falında sınavdan yüksek not almak

Kahve falında sınavdan yüksek not almak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, emeklerinin karşılığını göreceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak gördüyseniz:

  • Sizi üzecek olan geçici bir ayrılık yaşamanız olasıdır.

Kahve falında sınavda yüksek not almak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında sınavda yüksek not aldığını görmek iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında sınavdan yüksek not aldığını görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine yorulur.

Kahve falında sınavdan yüksek not almak önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına inanılır.

Kahve falında sınavdan zayıf not almak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sınav notu görmek yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında sınav notlarını görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Kahve falında sınavda iyi not aldığını görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir