AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksekte korkmak

Kahve falında yüksekte korkmak

Kahve falında yüksekte korkmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekte korkmak gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak bunalıma düşeceğine, tamamen içine kapanacağına delalettir.

Kahve falında yükseklik korkmak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüksekten korkmak hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek yerde korkmak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında yüksekten bakıp korkmak çocuk sahibi olunacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksekte olmak ve korkmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulur.

Kahve falında yüksek yerden korkmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşmekten korkmak geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir