AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden inmekten korkmak

Kahve falında merdivenden inmekten korkmak

Kahve falında merdivenden inmekten korkmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ferahlık veren sözler duymaya, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında merdivenden inmekten korkmak gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar normalinden daha duygusal platformlar yaratabilir.

Kahve falında merdivenden inmekten korkmak tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına inanılır.

Kahve falında yüksek merdivenden korkmak bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak haklılığının anlaşılacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında merdivenden korkmak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlikle merdivenden inmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kötü günlerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında yüksekten merdivenle inmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında merdiven çıkıp inmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında gülerek merdiven inmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir