AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden korkmak

Kahve falında merdivenden korkmak

Kahve falında merdivenden korkmak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, yarar getireceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenden korkmak gördüyseniz:

  • Maddi veya gayrimenkullerle bağlantılı bir konu her an açıklığa kavuşabilir.

Kahve falında merdivenden korkmak kederden ve stresten kurtulacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına işarettir.

Kahve falında yüksek merdivenden korkmak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sevgi dolu haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden inmeye korkmak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden inmekten korkmak zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden korkmak yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına işaret eder.

Kahve falında domuzdan korkmak her geçen gün daha ünlü olunacağına, sorunların kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmurdan korkmak eğlenceli ortamlara gireceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında asansöre binmek ve korkmak zorlukların ve kavgaların biteceğine, fal sahibinin hikmetli kimse olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir