AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaygan merdivenden inmek

Kahve falında kaygan merdivenden inmek

Kahve falında kaygan merdivenden inmek onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, yol yordam öğretileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Kahve falında kaygan merdivenden inmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaygan merdiven görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kaygan yer görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, büyük bir özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaygan zeminde yürümek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaygan zemin görmek işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaygan yolda yürümek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle merdiven inmek atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında merdiven çıkmak ve inmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir