AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek köprüden geçmek

Kahve falında yüksek köprüden geçmek

Kahve falında yüksek köprüden geçmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, insanları hak yoluna çağıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ya da işler iniş çıkışlı bir seyir izleyebilir.

Kahve falında yüksek bir köprüden geçmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek köprüden geçmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine işarettir.

Kahve falında köprüden zor geçmek işlerini boşvereceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük bir köprüden geçmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ahşap köprüden geçmek işlerinin bollaşacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında köprüden uçarak geçmek keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine alamet etmektedir.

Kahve falında demir köprüden geçmek iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, bir sınavdan geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir