AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir köprüden geçmek

Kahve falında büyük bir köprüden geçmek

Kahve falında büyük bir köprüden geçmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, kısmet alacağına, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına işarettir.

Kahve falında büyük bir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini sizin bazı konularda ilerlemenize destek için adamış olabilirler.

Kahve falında büyük bir köprüden geçmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına yorulur.

Kahve falında köprü altından geçmek yaşam şartlarının düzeleceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine tabir olunur.

Kahve falında bir köprüden geçmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işarettir.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işarettir.

Kahve falında köprüden arabayla geçmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkık köprüden geçmek büyük miktarda para kazanacağına, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına delalettir.

Kahve falında nehir üzerindeki köprüden geçmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir