AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Hangi konuda olursa olsun, gereklilik kendisini gösterebilir.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına yorulur.

Kahve falında denizin üstünden köprüyle geçmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, başının ağrıyacağına alamet eder.

Kahve falında deniz üstündeki köprüden geçmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstünden köprüden geçmek hayırlı ve güzel haberler alacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde köprüden geçmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deniz üstünde köprüden geçmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, en doğru şekilde öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında köprünün üstünden geçmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir