AnaSayfa / Genel / Kahve falında demir köprüden geçmek

Kahve falında demir köprüden geçmek

Kahve falında demir köprüden geçmek manevi olarak ferahlayacağınıza, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında demir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden olmadıkları gibi davranmasını, bazı şeylerin olmadığı bir şeye dönüşmesini istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında demir köprüden geçmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, çok büyük fırsatların ele geçeceğine işaret eder.

Kahve falında demir köprü yapmak belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında demir köprü görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında demirden köprü görmek işlerinin günden güne açılacağına, rahatının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşekle köprüden geçmek yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık köprüden geçmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işarettir.

Kahve falında gelinlikle köprüden geçmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz üzerinde köprüden geçmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir