AnaSayfa / Genel / Kahve falında köprüden uçarak geçmek

Kahve falında köprüden uçarak geçmek

Kahve falında köprüden uçarak geçmek sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köprüden uçarak geçmek gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Kahve falında köprüden uçarak geçmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında denizi uçarak geçmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla köprüden geçmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında atla köprüden geçmek borçlarını kolayca ödeyeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine alamet eder.

Kahve falında demir köprüden geçmek her konuda gelişme gösterileceğine, kazancın helal şekilde artırılacağına rivayet eder.

Kahve falında taş köprüden geçmek problemlerinin biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına delalettir.

Kahve falında köprünün üzerinden geçmek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işaret eder.

Kahve falında köprüde geçmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir