AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir köprüden geçmek

Kahve falında yüksek bir köprüden geçmek

Kahve falında yüksek bir köprüden geçmek hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, kazancının artacağına,, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kişinin tek başına kalacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere katılma, iletişim ağınızı güçlendirme şansını doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında yüksek köprüden geçmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir köprüden geçmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, maddi gücünün de daimi olacağına işaret eder.

Kahve falında dere üstündeki köprüden geçmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında köprüden arabayla geçmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine yorulur.

Kahve falında bir köprüden geçmek kafasına göre birini bulacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında çürük köprüden geçmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında denizin üstündeki köprüden geçmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dar köprüden geçmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, bazı tartışmaların ortasında kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir