AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek kayalara tırmanmak

Kahve falında yüksek kayalara tırmanmak

Kahve falında yüksek kayalara tırmanmak çok büyük adımlar atacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek kayalara tırmanmak gördüyseniz:

  • Belli plan veya projelerinizdeki potansiyeli ya da pırıltıyı görmemiş olan kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz.

Kahve falında yüksek kayalara tırmanmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalara tırmanmak işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalıktan tırmanmak yokluğun biteceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayalığa tırmanmak itibar kaybedeceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kayadan tırmanmak gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaya tırmanmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, bilakis malının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kayalıklara tırmanmak daha fazla mal sahibi olacağına, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir