AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalara tırmanmak

Kahve falında kayalara tırmanmak

Kahve falında kayalara tırmanmak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına inanılır.

Kahve falında kayalara tırmanmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri veya yapılması gereken değişiklikleri yerine getirmek için biraz daha zaman gerekiyor.

Kahve falında kayadan tırmanmak güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine alamet eder.

Kahve falında kayalara tırmanmak her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kayaya tırmandığını görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kayalık tırmanmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayalıklarda tırmanmak daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına delalettir.

Kahve falında kayalıklardan tırmanmak duygularının karşılıklı olacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kayalıktan tırmanmak yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, kendisini ailesine vereceğine delalettir.

Kahve falında kaya tırmanmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir