AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayalıklara tırmanmak

Kahve falında kayalıklara tırmanmak

Kahve falında kayalıklara tırmanmak maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kayalıklara tırmanmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kaya tırmanmak kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayadan tırmanmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayalık tırmanmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayaya tırmandığını görmek hastalıkların iyileşeceğine, yaşamının tazeleneceğine alamet eder.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kayalıklarda tırmanmak tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kayalara tırmanmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında sarp kayalıklara tırmanmak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir