AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaya tırmanmak

Kahve falında kaya tırmanmak

Kahve falında kaya tırmanmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin yanlış tutumları da parasal sıkıntınıza sebep olabilir.

Kahve falında kayalıklarda tırmanmak mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye işaret etmektedir.

Kahve falında kayaya tırmandığını görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Kahve falında yüksek kayalara tırmanmak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kayalıklara tırmanmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayalıktan tırmanmak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kayalığa tırmanmak sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına delalet eder.

Kahve falında kayalıklardan tırmanmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine inanılır.

Kahve falında dik kayaya tırmanmak sorunların büyük darbeler vuracağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir