AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dağda yürümek

Kahve falında yüksek dağda yürümek

Kahve falında yüksek dağda yürümek işlerindeki bereketin kaçacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek dağda yürümek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler konforu arttırabilir.

Kahve falında yüksek dağda yürümek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağ görmek şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağdan inmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek dağdan düşmek kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek dağdan bakmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda olmak borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda ev görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir