AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dağdan düşmek

Kahve falında yüksek dağdan düşmek

Kahve falında yüksek dağdan düşmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, ağız tadının bozulmayacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, yüzüne kan geleceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağdan düşmek gördüyseniz:

  • Size karşı kişiler, zıt görüşler veya şikayetler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek dağdan düşmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına yorulur.

Kahve falında dağdan aşağı düşmek ona göre davranacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Kahve falında dağdan suya düşmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve falı kapatan kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına işaret eder.

Kahve falında dağdan denize düşmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına delalet eder.

Kahve falında karlı dağdan düşmek fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağda düşmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında dağdan düşmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir