AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dağa tırmanmak

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, feraha ereceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, hayallerine kavuşacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak gördüyseniz:

  • Kağıt üzerinde gerekli çalışmaları yaparak, uzun süreli amaçlarınızın peşinden gidebilirsiniz.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir dağa tırmanmak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buzlu dağa tırmanmak girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine tabir olunur.

Kahve falında dağa tırmanmak evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında dağın tepesine tırmanmak üzüntü duyacağına, yeni hobiler edinileceğine delalet eder.

Kahve falında buz dağına tırmanmak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz dağa tırmanmak maddi anlamda zayıflayacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir dağa tırmandığını görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir