AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dağdan bakmak

Kahve falında yüksek dağdan bakmak

Kahve falında yüksek dağdan bakmak geçim derdi çekeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek dağdan bakmak gördüyseniz:

  • Olayların çözülebilmesi için, abartmamak koşuluyla açıkça konuşulması gerekiyor olabilir.

Kahve falında yüksek dağdan bakmak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında dağdan denize bakmak kendine çeki düzen vereceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında dağlara bakmak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında dağın tepesinden bakmak sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, borçlarının da kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağdan aşağı bakmak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek binadan bakmak maddi anlamda rahatının daimi olacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir binadan aşağı bakmak elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksekten bakmak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, ömür boyu başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir