AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dağda olmak

Kahve falında yüksek dağda olmak

Kahve falında yüksek dağda olmak uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, duyguların karşılık bulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına inanılır.

Kahve falında yüksek dağda olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinizi iyi hissetmiyor ya da yaratıcılığınızın azaldığını düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda kar görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işarettir.

Kahve falında yüksek dağlara çıkmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağları görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağdan inmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda olmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çok yüksek dağa çıkmak hem de para kaybettireceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında çok yüksek bir dağa çıkmak verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, dolandırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir