AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dağ görmek

Kahve falında yüksek dağ görmek

Kahve falında yüksek dağ görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek dağ gördüyseniz:

  • Bazı konulara ilgisiz kalmak istemenize rağmen koşullar olayların içinde yer almanızı gerektirebilir.

Kahve falında yüksek bir dağın tepesine çıkmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, tatsızlıklar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüksek dağın tepesinde olmak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yüksek dağda yürümek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, başa iş açacağına inanılır.

Kahve falında yüksek dağdan bakmak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek dağda oturmak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek dağlarda gezmek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir dağa tırmanmak yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir