AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dağda ev görmek

Kahve falında yüksek dağda ev görmek

Kahve falında yüksek dağda ev görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek dağda ev gördüyseniz:

  • Bakış açılarını anlamaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında yüksek dağda ev görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş değişikliğine gidileceğine rivayet eder.

Kahve falında yüksek karlı dağ görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek dağları görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüksek dağa tırmanmak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir dağa çıkmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yüksek dağdan düşmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir dağda olduğunu görmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında çok yüksek bir dağa çıkmak hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir