AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek dağdan inmek

Kahve falında yüksek dağdan inmek

Kahve falında yüksek dağdan inmek eğitim hayatında başarıların artacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine işarettir.

Kahve falında yüksek dağdan inmek gördüyseniz:

  • Hislerinizin etkisinde kalarak vereceğiniz kararlarla acele olarak harekete geçerseniz, sonradan pişman olacağınız sözler sarfedebilirsiniz.

Kahve falında yüksek dağdan inmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir dağdan inmek yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında dağdan aşağı inmek geçim derdinin sona ereceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında dağdan aşağıya inmek tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında karlı dağdan inmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dağdan merdivenle inmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalettir.

Kahve falında dağdan kayarak inmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dağ inmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, başarısının çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir