AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok yüksek merdivenden çıkmak

Kahve falında çok yüksek merdivenden çıkmak

Kahve falında çok yüksek merdivenden çıkmak bereketin ve verimin hâkim olacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında çok yüksek merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda ani gelişmeler olabilir.

Kahve falında çok yüksek merdivenden çıkmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenle yükseğe çıkmak olumsuz olaylar yaşayacağına, getirisi çok olan işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden yükseğe çıkmak sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında çok yüksek merdiven çıkmak neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret eder.

Kahve falında merdivenden yükseğe çıkmak endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında yüksek bir merdivene çıkmak içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir