AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir merdivene çıkmak

Kahve falında yüksek bir merdivene çıkmak

Kahve falında yüksek bir merdivene çıkmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, refah düzeyinin artacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına yorulur.

Kahve falında yüksek bir merdivene çıkmak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Kahve falında çok yüksek merdiven çıkmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir merdivene çıkmak yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, işi ile gündeme geleceğine delalettir.

Kahve falında merdivenlerden yükseğe çıkmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenden yükseğe çıkmak evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek merdivenden çıkmak elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenle yükseğe çıkmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir