AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenlerden yükseğe çıkmak

Kahve falında merdivenlerden yükseğe çıkmak

Kahve falında merdivenlerden yükseğe çıkmak yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hayırlı işlere girileceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine işarettir.

Kahve falında merdivenlerden yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • Bir tür maneviyat arayışı içinde olmanız mümkündür.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine alamet eder.

Kahve falında merdivenlerden yükseğe çıkmak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına işaret eder.

Kahve falında çok yüksek merdiven çıkmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, sermayenin harcandığına değeceğine rivayet eder.

Kahve falında merdivenle yükseğe çıkmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenden yükseğe çıkmak endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çok yüksek merdivenden çıkmak rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine inanılır.

Kahve falında yüksek bir merdivene çıkmak iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak darlığa ve yokluğa düşeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir