AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek merdiven çıkmak

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, anne babaya müjde verileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında merdivenlerden yükseğe çıkmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek merdivenden çıkmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak alım gücünü yitireceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivenden yükseğe çıkmak azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına yorulur.

Kahve falında çok yüksek merdiven çıkmak atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında merdivenle yükseğe çıkmak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir