AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenden yükseğe çıkmak

Kahve falında merdivenden yükseğe çıkmak

Kahve falında merdivenden yükseğe çıkmak maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenden yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir.

Kahve falında çok yüksek merdiven çıkmak çok büyük mutluluk duyacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden yükseğe çıkmak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına inanılır.

Kahve falında merdivenle yükseğe çıkmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında yüksek bir yere merdivenle çıkmak zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir merdivene çıkmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında çok yüksek merdivenden çıkmak ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine işarettir.

Kahve falında merdivenden yükseğe çıkmak vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, rakiplerine yenileceğine yorulur.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, sorunların kalmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir