AnaSayfa / Genel / Kahve falında merdivenle yükseğe çıkmak

Kahve falında merdivenle yükseğe çıkmak

Kahve falında merdivenle yükseğe çıkmak çok sevineceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, yüzlerin asılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, istediği projeleri yapamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenle yükseğe çıkmak gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası kötü bir tecrübe anlamına gelebilir.

Kahve falında merdivenden yükseğe çıkmak sıkıntı yaşanacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına delalettir.

Kahve falında çok yüksek merdiven çıkmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, şansın ve bahtının da açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek merdivenden çıkmak fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir merdivene çıkmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında merdivenlerden yükseğe çıkmak çok büyük sevinçler yaşayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak anne ve babasının her zaman başında olacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenle yükseğe çıkmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında çok yüksek merdivene çıkmak mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir