AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor.

Kahve falında çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek garanti olacak makama oturacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken uyanmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksek yerden düşeceğini görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek yerden düştüğünü görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yüksek bir yerden düştüğünü görmek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek başarılı olacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir